Графа ще празнува рожден ден с фенове

 

Очаква ни меломанско pool парти

 

 

На връх рождения си ден (21 юли), Графа ще изнесе концерт от лятното турне „Jim Beam да ме няма“ в столичния басейн „Леда“ от 21 ч. Специални гости на музикалното шоу, част от Sofia Summer Festival 2012, ще са и другите двама изпълнители на тоталния летен хит „Дим да ме няма“ Бобо и Печенката. Освен тях на сцената с Графа ще бъдат DJ Borche, Tea и Индира. DJ-и на събитието ще са Bugs, Fail 2, George и Cass, а N.A.S.O ще се грижи за доброто настроение на публиката.

 

 

Феновете, дошли да отпразнуват рождения ден на своя любим певец, ще чуят част от най-големите му хитове като „Невидим“, „Никой“, Тяло в тяло“, „Крадена любов“, „Най-щастливият човек на света“, „Чуваш ли ме“ и много други.

 

 

Освен музикалните изненади, които Графа и екипът му са подготвили, всеки купил билет от мрежата на Еventim ще получи подарък – топ албума „Невидим“.

 

 

Малко след меломанското pool парти в събота, Графа продължава обиколката си по българското черноморие с „Jim Beam да ме няма“. Бобо пък отпътува към своите ангажименти в няколко летни турнета. Заедно с Печенката ще се присъединят отново към тура на Графа в Приморско на 28-ми юли.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу