Danny Howells & Martijn Ten Velden на Cacao Beach

 

Започнаха най-жадуваните плажни  партита за сезон лято 2012

 

 

Купонът на лятото е на Cacao Beach. Зад пулта на сцената ще застанат легендите: STEVE LAWLER, CHUS & CE-BALLOS и младият талант PIRU-PA, както и известните български диджеи и продуценти PACHO & PEPO, MAX & DANNY.

 

 

В началото на август клуб „Червило” - Пловдив организира за първи път събитие на плажа в курорта Слънчев бряг с един от най-търсените диджеи и продуценти DANNY HOWELLS и създателят на един от най-големите хитове “I Wish You Would” MARTIJN TEN VELDEN.

 

 

Danny Howells създава уникален, еклектичен звук. Той е един от най-упорито работещите и изцяло отдадени на музиката артисти. Като продуцент Danny издава тракове като “Persuasion/Repercu-ssion”, “Breath” and “Kinkyfunk”.

 

 

Другата звезда, която ще застане зад пулта на 4 август е любимият  и добре познат от предишни лета на CACAO BEACH Martijn Ten Velden.Той е извоювал позицията си на водещ DJ и продуцент, спечелил множество награди за хаус музика.

 

 

Чети: Коцето, Гала и Катето Евро отново във Vip Brother

 

 

За купона на 4 август ще бъдат доставени светлинни ефекти и други изненади, допълващи шоуто от меката на хаус партитата CLUB AMNEZIA IBIZA.

 

В съботната нощ на 11-и срещу 12-и август емоциите ще взриви английската суперзвезда STEVE LAWLER. Талантливите испански продуценти CHUS & CEBA-LLOS, които набират голяма популярност отвъд океана, ще представят селекция от иберийски ритми в “back2back” сет.

 

 

На събитието ще се изяви и младият, талантлив и нашумял италиански DJ PIRUPA, който през последните две години достигна върхови позиции на световната електронна сцена и работи с някои от най-реномираните съвременни лейбъли. От българска страна ще имаме удоволствието да чуем сетовете на обявените за най-добри диджеи на България за 2010 и 2011 г. PACHO & PEPO.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу