Bebel Gilberto носи послание от Dilma Rouseff

 

Певицата е едно от музикалните съкровища на съвременна Бразилия

 

 

На специално музикално послание от Бразилия ще се наслади българската публика на двата концерта под надслов „Една вечер с Бебел Жилберто“, които ще се състоят на 11 август (събота) в Летния театър на Варна и на 12 август (неделя) в Лозенец, къмпинг Юг в „Залива на делфините“.

 

 

Певицата, която идва у нас по покана на EventEase, е едно от най-големите бразилски съкровища и доказателството за това е подкрепата на правителството на новия президент на страната – Dilma Rouseff, което тази пролет спонсорира национално турне на певицата с колосалната сума от близо 2 милиона бразилски реала (около милион евро).

 

 

На концертите си у нас Бебел Жилберто ще зарадва българската публика с изпълнения от последния си студиен албум All in One (2009), както и с най-добрите й песни от Momento (2007), Bebel Gilberto (2004) и Tanto Tempo (2000), общо отличени с шест Грами номинации. Причината за тях е неповторимата смесица в нейната музика между самба, бразилски джаз, класически латино мотиви и запазената й марка – електронна боса нова.

 

 

Пред родните медии певицата сподели, че следващият й проект със заглавие Dreams ще говори за човешките взаимоотношения и поведение и че специално за българската публика е подготвила изненада – парче от предстоящия си албум!

 

 

Bebel Gilberto, чиито композиции са част от саунтрака на един от най-популярните филми от последното десетилетие - блокбъстъра с Джулия Робъртс „Яж, моли се и обичай”, сподели, че личната й матра е „Живей, чувствай и се наслаждавай”. Точно това ще получи и публиката на концерта й – романтична, емоционална и мечтателна вечер, в съпровод на морския бриз и шума на вълните.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу