Vip Brother 2012 с двама водещи

 

Все още е тайна кой ще застане до Ники Кънчев

 

 

Двойният сезон на VIP Brother и Big Brother All Stars стартира в края на септември с нещо ново, нещо старо и нещо назаем.  Добре познатият Ники Кънчев ще представи новата и различна концепция на шоуто, както и изненадващо ново лице, което ще му помага.

 

 

„Много съм щастлив, че Big Brother се завръща в България след цели две години почивка. Това е най-голямото риалити шоу в света и важна част от мен и моя живот. Развълнувам съм, че отново ще бъда част от него”, сподели водещият, който все още е на морето. Името на ко-водещия все още се пази в тайна от продуцентите. „Дори аз не знам с кой ще си партнирам като водещ, но когато говорим за Big Brother, неочакваните събития и решения са задължигтелна част от шоуто“, добави Ники Кънчев.

 

 

Няма да е пресилено ако кажем, че Ники Кънчев е лицето на Big Brother в България. След успеха си в „Стани богат” журналистът от Дарик Радио се превърна в истинска звезда като водещ на всички издания на реалити формата у нас (с изключение на едно).  Историята на Big Brother България и едно от най-емблематичните лица на телевизията у нас продължава тази есен по Нова телевизия.

 

 

BIG BROTHER СТАВА ДОБЪР

 

 

Този сезон продуцентите подготвят две отделни предавания – VIP Brother и Big Brother All Stars, които ще вървят без прекъсване помежду си. „Слънчевата” позитивна концепция, с която Биг Брадър ще изненада зрителите в България тази есен ще бъде много различна за шоуто. Този път провокацията на Big Brother ще бъде към светлата същност на Съквартирантите и няма да търси непременно най-скандалните им и конфликтни страни.

 

 

Чети: Danny Howells & Martijn Ten Velden на Cacao Beach

 

 

Искаме да заложим на забавните и позитивни моменти, защото вярваме, че по този начин зрителите ще получат още нещо от телевизионния ни продукт. Най-малкото нова емоция. Не бива да забравяме обаче, че в шоу като „Big Brother” всичко може да се случи”, споделя Светлана Василева, изпълнителен директор на Нова телевизия.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу