Столът на Vip Brother гостува в Бургас

 

Собственикът на футболен клуб «Левски» се забавляваше на Spirit оf Burgas заедно със семейството си.

 

 

Победителят от VIP Brother 3 Део беше в центъра на вниманието вчера по време на Spirit of Burgas. „Въоръжен“ с фотоапарат, той снимаше желаещите да седнат на стола от изповедалнята на Къщата. Феновете получаваха веднага своята VIP Brother снимка. Разбира се, не липсваха и желаещи да се снимат с Део. Сред тях беше и дъщерята на Тодор Батков, който сподели, че е фен на формата, но на този етап няма намерение да влиза в Къщата.

 

 

За себе си съм сигурен, че няма как да ми се случи, но ако футболистите на „Левски“ продължават да играят така може и да са свободни през октомври“, пошегува се Батков,  докато дъщеря му се снимаше с Део.

 

 

По-голямата част от чуждите гости на фестивала разпознаха стола от изповедалнята на VIP Brother и съвсем естествено тръгна слух, че има кастинг за шоуто.

 

 

„Това е любимото ми предаване. Готов съм веднага да напусна работа и да вляза в Къщата. Гледал съм всички сезони в Англия“, разказваше IT специалист от Лондон. За негово съжаление обаче този сезон се подготвят две отделни предавания – VIP Brother и Big Brother All Stars, които ще вървят общо 3 месеца по Нова.

 

 

VIP Brother ще бъде част и от другите две знакови събития на лятото – концертите на Лейди Гага и „Ред Хот Чили Пепърс“ в зала „Арена Армеец“. Какви мисии и кои хора си е избрал всевиждащият Big Brother ще стане ясно в следващите дни.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу