Любители в “Черешката на тортата – ти си звездата”

 

От утре всички желаещи могат да се записват за участие на сайта на предаването

 

 

Най-чаровното, свежо и вкусно кулинарно шоу „Черешката на тортата” ще се завърне отново в ефира на Нова ТВ тази есен. Този път обаче третият сезон на предаването ще бъде с ново име, нова концепция и напълно нови кулинарни герои.

 

 

Главни действащи лица няма да бъдат известни личности, а любители кулинари. Новият формат ще носи името “Черешката на тортата – ти си звездата”, вдъхновено именно от концепцията, че в светлината на прожекторите ще застават всички, които искат да демонстрират своите кулинарни умения.

 

 

„Сега е моментът да блеснеш” – това е посланието, което продуцентите от Паприка Латино отправят към всички зрители. Бъдещите участници ще доказват уменията си пред зоркото око на емблематичния шеф Иван Манчев. След като в два поредни сезона коментираше представянето на звездите с типичното за него чувство за хумор, сега той отново ще следи кой се справя най-добре в кухнята.

 

 

 

 

 

Кастингите за „Черешката на тортата – ти си звездата” стартират още от утре, 07 август. Всички, които искат да бъдат част от третия сезон на шоуто, могат да се запишат за участие на официалния сайт http://chereshkata.novatv.bg/, както и да получат повече информация на телефон 0882 042 124.

 

 

Чети: Bebel Gilberto носи послание от Dilma Rouseff

 

 

На уеб страницата на предаването кандидатите ще намерят инструкции и съвети от самия Иван Манчев, като именно той ще има тежката задача да избере бъдещите кулинарни звезди от всички кандидатствали. Желаещите трябва да попълнят форма за регистрация, да качат снимка на приготвено от тях ястие или 30-секундно видео, в което представят кулинарното си произведение. Задължително условие е да имат навършени 18 години, както и да не са професионални готвачи.

 

 

Кои от тях ще мерят кулинарни сили в ефира на Нова ТВ, ще разберем наесен в „Черешката на тортата – ти си звездата”.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу