Парти дракон: Sven Vath

 

Лятото ще кулминира до най-горещата си точка на Cacao Beach с The Year of the Dragon Tour

 

 


На 18 август 2012 България ще стане част от настоящото световно турне под заглавие The Year of the Dragon Tour на огнедишащия парти-властелин Sven Vath! Кулминацията в програмата на Cacao Beach ще срещне родната публика с доказания титан в денс културата за първи път от 2 години насам и 14 години след незабравимото му първо гостуване у нас.

 

 

С 30-годишната си кариера и култовия Cocoon, Sven Vath отдавна е надскочил времето и моментната мода и се е превърнал в мярка за качество за няколко поколения с постоянно еволюиращия си звук и погледът винаги отправен напред, в бъдещето. Сам роден под знака на Дракона от китайския календар, немският техно и транс класик стартира световната си обиколка от далечния Изток в началото на януари в духа на оптимизма, очакването на вълнуващи забавления и висока енергия, които 2012-а се очаква да донесе.

 

 

Именно с такива амбиции за голямото събитие са и организаторите от Метрополис, които подготвят на плажа до Cacao Beach специална сцена на няколко нива за още по-интензивен контакт на публиката с гостите зад пулта. Градусът на настроението ще бъде повишен допълнително от немска бира номер 1 в света – Beck’s, а вълненията – още по-силни, благодарение на горещите танцьорки, както винаги облечени в провокативните авторски костюми на дизайнера Искрен Лозанов. Пирът за сетивата ще бъде допълнен от видео пърформанс и инсталация от LED-екрани, създадена специално по повода от видео артиста Дилян Христов (D-Alien).

 

 

 

 

Приносът на Sven Vath към съвременната музика не е само със собствените му издания, но и с подкрепата към млади таланти, които издава и пуска на партитата си. Един от артистите, към които  демонстрира особена симпания е българският продуцент Страхил Велчев, световно познат като KiNK, чиито тракове са неизменна част от сетовете на Sven Vath в последните 2 години. Затова именно KiNK Live и Metropolis DJs ще подгреят представянето у нас на настоящото му турне.

 

 

Вече години KiNK е най-известното българско име в танцувалната електронна музика, с десетки издания за елитни лейбъли, сред които – Ovum на Джош Уинк. В последното десетилетие той прекарва живота си между домашното си студио и най-големите световни клубове, които покорява всеки уикенд. У нас прави редки участия, като предстоящото му на Teleport Ibiza е най-голямата сцена, на която ще застане зад пулта в България. Youtube е пълен с фенски клипчета, в които най-големите имена на електронната сцена пускат музиката му, а самият Sven Vath избухва с негови тракове на десетина от най-големите фестивали в света.

 

 

Партито на KiNK Live и Sven Vath е част от Teleport Ibiza – две събития, които представят двете най-популярни партита от меката  на електронната музика – Ибиса CircoLoco (на 17 август, с участието на Davide Squillace и Matthias Tanzmann) и култовата марка Cocoon.

 

 

Комбинираните едноименни билети за събитията от 40 лева свършиха, а единичните пропуски са на цена от 20 лева за Davide Squillace и Matthias Tanzmann  и 35 за Sven Vath и KiNK Live. Продават се в мрежите на Eventim и Ticketstream.

 

 

Партито на Sven Vath & KiNK Live се осъществява с генералната подкрепа на Beck’s, както и с медийната подкрепа на tochka.bg.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу